Buitenschoolse opvang

Kinderopvang Hebbes  is onderdeel van Alles-in-één-school ‘De Zuidsprong’. Het kinderdagverblijf is open van 7:00-19:00 uur voor kinderen vanaf 0 jaar. U kunt als ouder kiezen voor reguliere opvang, waarbij u 12 uur afneemt en 11 uur betaalt of u kunt kiezen voor Konnect. Hierbij heeft u de keuze om blokken vanaf 7,5 uur tot en met 10,5 uur per dag af te nemen. Op al onze locaties geven wij VVE. Het Konnect ouderportaal zorgt er bovendien voor dat u als ouder goed geïnformeerd bent over wat we op een dag zoal doen.  

BSO KOV Hebbes
Tevens verzorgen wij ook de naschoolse opvang of wel buitenschoolse activiteiten (BSO). De kinderen worden om 14:00 uur bij school opgehaald. De BSO is in de schoolweken van 14.00 tot 19.00 uur geopend en in de vakantie van 07.00 tot 19.00 uur. Minimale afname per dag is 2 uur. U kunt die uitbreiden met iedere keer een half uur.  Daarnaast heeft u de keuze uit het aantal vakantieweken, welke u wilt afnemen. Dit kan omdat wij werken met Konnect. Via het ouderportaal blijft u als ouder tevens optimaal op de hoogte van alle activiteiten. Deze BSO kunt u vinden in de op de sportvelden van UDI achter de boerderij aan de Geessinkweg. De activiteiten bieden leerlingen na schooltijd veel plezier en ontspanning, maar ook uitdaging en ontwikkeling op het gebied van sport en cultuur.

De eerst drie keer mag uw kind de BSO gratis uitproberen. 

Meer informatie over KOV-Hebbes kunt u vinden op: www.kov-hebbes.nlu kunt ook bellen naar tel: 053-4781100. U kunt een informatieboekje ophalen bij Peuteropvang De Zuidsprong of Ellen Rouwenhorst.


Kinderopvang en Buitenschoolse opvang Hebbes aan de Geesinkweg

Hier kunt u links of andere informatie plaatsen.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl