Kinderopvang Smallsteps/Partou

Kinderopvang Hebbes is vanaf 1 april 2021 overgenomen door Smallsteps.
Zij zullen gedurende het jaar gaan fuseren met Kinderopvang Partou. Voor nu gebruiken we de naam Smallsteps. In de loop van het jaar zullen we overstappen naar de naam Partou.

Kinderopvang Smallsteps aan de Geessinkweg is ook onderdeel van
Alles-in-één-school ‘De Zuidsprong’. Het kinderdagverblijf is open van 7.30 tot 18.30 uur voor kinderen vanaf 0 jaar. In de knusse groepen kan uw kind spelen en ontdekken. Na het spelen komen de kleintjes heerlijk tot rust in de Buitenbedden. In de kinderopvang gaan wij vaak op avontuur in onze eigen tuin.
Ook maken wij gebruik van de gymzaal voor sport en bewegen. Via het ouderportaal Konnect wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten die wij zoal doen op een dag. U kunt uw kind bij Smallsteps aanmelden via de website van Smallsteps. U kunt dan kiezen uit een aantal pakketten.

Meer informatie over deze locaties van Smallsteps/Partou kunt u vinden op www.smallsteps.nl of u neemt contact op met de locatiemanager Angelique Buijs. Bereikbaar onder mob.nr 06-50172013. U kunt haar ook een mail sturen angelique.buijs@smallsteps.nl Zij vertelt u graag over de mogelijkheden op alle locaties.


Kinderopvang Smallsteps en de Buitenschoolse opvang
in de boerderij aan de Geessinkweg 250

Hier kunt u links of andere informatie plaatsen.

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT