Peuteropvang

De Zuidsprong

Aanmelden op de Zuidsprong
Een leven lang ontwikkelen van 0 tot 12 jaar en door…….

Aanmelden vanaf 2 jaar
Uw kind is welkom bij ons op school. Wij beschikken over twee peuterzalen in school. U kunt zomaar binnenlopen. De directeur van de Zuidsprong vertelt u welke stappen u moet nemen voor de aanmelding. U kunt een afspraak inplannen via www.partou.nl. De locatiemanager zal deze afspraak inplannen. De locatiemanager geeft u een rondleiding en vertelt over de werkwijze van de peuteropvang en De Zuidsprong. U kunt zich daarna digitaal aanmelden, daarna krijgt u bericht van de aanmelding.

Peuteropvang De Zuidsprong
Niet alleen werkt de basisschool aan een sterke basis van elk kind, dat doet POV De Zuidsprong ook door de voorbereiding op de 8 jaren die komen gaan. Vakkundige medewerkers nemen je kind aan de hand op weg naar de basisschool. We bouwen bijvoorbeeld bewust een duidelijke dagindeling in en we zijn helder in verwachtingen. Leren samen te spelen, te delen en op je beurt te wachten. Ook taal en rekenen komen aan bod. En natuurlijk doen we creatief en gaan we ook lekker bewegen. Het is voor de kinderen een leuke manier om goed voorbereid naar de basisschool te gaan. Zo voelen ze zich straks op de basisschool snel thuis.

VVE
Op al onze locaties bieden wij voor- en vroegschoolse educatie (VVE). VVE heeft als doel onderwijsachterstanden bij jonge kinderen te voorkomen. Daarom worden kinderen bij ons op een speelse wijze begeleid door middel van speciale programma’s zoals Piramide en Kaleidoscoop. Dit zijn landelijk bekend onderwijsprogramma’s die speciaal voor kinderen van 2-3 jaar zijn ontwikkeld.We geloven we in een persoonlijke aanpak, elk kind verdient veel aandacht. Daarom zijn we gestart met 16 uur peuteropvang. Bij Alles-in-een-school De Zuidsprong brengen we deze in praktijk. Deze school hanteert de doorgaande lijn, van baby tot dreumes, tot kleuter, tot puber (en zelfs tot volwassenen) als uitgangspunt van haar onderwijs.

Meer weten?
Natuurlijk vertellen we je persoonlijk graag meer over ons werk, onze kijk op zaken en onze VVE-aanpak. Kom gerust eens langs bij De Zuidsprong. Een telefoontje van tevoren is handig dan houden we rekening met je komst en zorgen we dat een van ons even van de groep kan om je uitleg te geven. Weet dat je welkom bent.

Peuteropvang De Zuidsprong
Locatiemanager Anouschka Loche e-mailadres: anouschka.loche@partou.nl e-mailadres: partouzuidsprong@partou.nl 06-39468900 Teigetjes peutergroep 2-4 jarigen 06-51346387 Knorretjes peutergroep 2-4 jarigen hoofdkantoor: 074-2405577 e-mailadres: info@partou.nl

U kunt ook contact opnemen met de directeur van De Zuidsprong tel.: 053-4783833

 

 

Hier kunt u links of andere informatie plaatsen.

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT